FAPT – Firmă din Brașov cu 2 angajați, contract de 1,6 milioane de lei pentru dotarea Seinului cu sistemul bike sharing, care cuprinde și 40 de biciclete

0
934

CONTRACT SEINI. O firmă din Brașov cu 2 angajați, specializată în crearea aplicațiilor software, a câștigat contractul de livrare a sistemelor inteligente de bike sharing din orașul maramureșean Seini.

 

Pentru suma de 1,6 milioane de lei (exact: 1.606.123,96 lei, sumă care include TVA), firma CSV Infratech SRL din Brașov trebuie să livreze în 12 luni Primăriei Seini 4 terminale de interfață între clienți și stațiile de preluare biciclete (alimentate cu energie solară, prevăzute cu terminal de citire a cardurilor bancare / PoS credit Card reader), 4 stații de închiriere biciclete (rastele de câte 10 poziții), 40 de biciclete mecanice inteligente, software-ul aferent sistemului de gestionare/management operational și aplicația software bike sharing pentru echipamente mobile.

 

Contractul, semnat la 3 noiembrie 2022, prevede și montajul rastelurilor de biciclete, care vor fi amplasate două în Seini (în apropierea sensului giratoriu de la gară, pe strada Cuza Vodă, și în Piața Sylvester Janos) și câte unul în Săbișa (în spatele stației de autobuz de pe strada Principală) și în Viile Apei (în capătul dinspre Racșa al satului).

 

Proiectul de creare a unei infrastructuri de transport prietenoasă cu mediul (eco-friendly) în Seini, prin crearea sistemului de bike sharing, este finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR).

 

Firma brașoveană, care de regulă livrează autorităților publice sisteme de bilete integrate pentru călători de tip e-Ticketing, a fost înființată în 2016 de Roxana Elena Blăgoi și Emil Alexandru Belenyi, ulterior intrând în posesia scriptică a lui Belenyi și Bogdan Eugen Tăut, iar mai nou fiind exclusiv în posesia scriptică a Danielei Ionescu.

 

În toată perioada existenței, firma a avut același administrator: Roxana Elena Blăgoi (38 de ani). Blăgoi mai este administrator la firma sa, Askro Creative Software, dar și la Wind Technologies a Marianei Florina Florea, ambele având același obiect de activitate cu CSV Infratech.

 

CSV Infratech SRL este specializată în realizarea de aplicatii software la comandă, însă activitatea firmei include și livrarea de produse IT și prestarea de servicii tehnice specializate. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 4,05 milioane de lei și un profit net de 2,45 milioane de lei realizat cu 2 angajați – ceea ce înseamnă că a lucrat cu o marjă procentuală de profit de 60,46%.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here