ÎN SFÂRȘIT – Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat acasă primul meci pe teren din această ediție a Ligii Naționale, cu ACS Piroş Security Protect Arad

0
244

FOTBAL FEMININ – LIGA NAȚIONALĂ. Duminică, 6 noiembrie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale de fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat, cu 2-0 (0-0), partida cu ACS Piroş Security Protect Arad. Meciul, condus la centru de arbitrul Florin Ovidiu Mazilu din Satu Mare, a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 9 (Baia Mare) și 10 (Arad).

 

Meciul s-a disputat între cele două din cele trei echipe din Liga Națională care nu au obținut în cele 7 meciuri nicio victorie pe teren (băimărencele aveau o singură victorie, obținută la masa verde în meciul cu AFC Fair-Play Joc Cinstit).

 

Antrenorul Robert Mezei (Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Ana Mateşan – Denisa Şut, Andreea Costin, Camelia Daneliuc, Diana Butuza – Alexandra Buftea, Marinela Cotos, Dariana Indrei, Gabriela Țițu – Elina Coceanovschi, Georgiana Marița. Un meci decis în ultima parte a celei de-a doua reprize, prin golurile înscrise de fundașul Camelia Danieliuc și de Raluca Dragoș, care aduce prima victorie obținută pe teren de echipa băimăreană.

 

Fotbal Feminin Baia Mare – Piros Security Arad: 2-0 (0-0), au marcat Camelia Daneliuc (min. 75) şi Raluca Dragoş (min. 82). În urma victoriei, băimărencele au rămas tot pe locul 9 în clasament. În etapa următoare, a 9-a, Fotbal Feminin Baia Mare joacă în deplasare, în 20 noiembrie, cu ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898, însă până atunci dispută în 13 noiembrie, în devans, meciul din ultima etapă a turului sezonului regular (a 11-a), cu Carmen București (echipă clasată acum pe locul 3), meci care se dispută tot la Baia Mare.

 

* Foto: @ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here