FAPT – Firma dezvoltatorului imobiliar Ciprian Șter a început vânzarea celor 80 de apartamente din blocul de 8 etaje edificat între Kaufland și Euromedica

0
9411

IMOBILIAR. Dezvoltatorul imobiliar Revolution Residence, firma controlată de Ciprian Șter, a demarat vânzarea celor 80 de apartamente din blocul de 8 etaje pe care îl construiește în Baia Mare, pe strada George Coșbuc nr. 42, între hipermarketul Kaufland 1 și spitalul privat Euromedica.

 

Apartamentele au una, două sau trei camere, cu suprafețe cuprinse între 27,38 mp și 75,16 mp (plus logia – balcon cu laturile închise – aferentă, cu suprafațe de 1,42mp – 4,73 mp). Prețurile pornesc de la 34.800 euro (cu TVA inclus) în stadiul de semifinisat. La parterul blocului vor fi spații comerciale. Acesta este cel mai nou proiect rezidențial derulat în Baia Mare de Revolution Residence.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here