FAPT – Deputatul Călin Ioan Bota l-a omagiat pe Vasile Lucaciu la împlinirea a 171 de ani de la nașterea marelui luptător pentru drepturile românilor

0
161

171 DE ANI DE LA NAȘTEREA LEULUI DE LA ȘIȘEȘTI”. Duminică, 22 ianuarie 2023, la împlinirea a 171 de ani de la nașterea lui Vasile Lucaciu, deputatul Călin Ioan Bota i-a adus un omagiu marelui luptător pentru drepturile românilor.

 

“Cu emoție am participat astăzi la depunerea de coroane de flori la monumentul marelui luptător pentru drepturile românilor, Vasile Lucaciu, de la a cărui naștere au trecut 171 de ani.

 

Evenimentul a fost organizat de Filiala Maramureș a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, în colaborare cu Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) „Alexandru Ioan Cuza” Filiala Maramureș și cu Filiala Maramureș „Pintea Viteazu” a ANCMRR din Ministerul de Interne, cărora le mulțumesc pentru invitație și pentru că păstrează vie memoria Eroului Națiunii Române, cel care luptat pentru libertatea și unitatea românilor.

 

Să respectăm trecutul și să îi prețuim pe toți cei care au contribuit, prin lupta lor, la realizarea României unite!”, a declarat deputatul Călin Ioan Bota.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here