CAMPANIE – Compania aeriană HiSky, cel mai mic preț din an al biletelor pe ruta Baia Mare – Paris și retur

1
875

REDUCERI BILETE: BAIA MARE – PARIS. Compania aeriană HiSky a dat startul campaniei de reduceri la prețul biletelor de călătorie pe toate rutele operate, promoția desfășurându-se până în 9 februarie 2023.

 

Pe site-ul operatorului, în acest moment, pentru cursa Baia Mare – Paris sunt disponibile bilete la prețuri începând cu 49,99 euro (cursa din 12 februarie 2023, acest putând fi regăsit în mai multe date din perioada martie-octombrie 2023) – cel mai bun preț pentru luna ianuarie 2023 este 89,99 euro (pentru cursa din 26 ianuarie), de regulă, un bilet pe această rută costând între 140 și 120 de euro -, iar pentru retur (Paris – Baia Mare), cel mai bun preț este 69,99 euro (pentru cursele din 5 și 12 februarie 2023) – cel mai bun preț pentru luna ianuarie este 89,99 euro (pentru cursele din 26 și 29 ianuarie), iar în perioada martie-octombrie pot fi achiziționate anticipat bilete la prețul de 49,99 euro. Biletele incluse în campanie pot fi rezervate pe site-ul operatorului aerian.

 

În acest moment, HiSky operează de pe Aeroportul Internațional Maramureș cursa regulată Baia Mare – Paris (Aeroportul Beauvais) cu o frecvență de două zboruri pe săptămână. Începând din 20 iunie 2023, compania va opera 3 zboruri/săptămână (curselor de joi și duminică li se adaugă cursa de marți). Deocamdată, operatorul HiSky are programate zboruri pe ruta Baia Mare – Paris și retur până în 26 octombrie 2023.

 

Operatorul aerian a început să opereze curse regulate externe de pe Aeroportul Internațional Maramureș în decembrie 2021, după ce a semnat un contract de finanțare tip ajutor de stat, în cuatum de 800.000 euro, pentru a opera curse regulate externe spre/din Londra, Milano și Paris. În timp, a suspendat cursele regulate spre Milano și Londra (primul din cauza numărului redus de pasageri, al doilea din cauza neobținerii certificatului de operare în Marea Britanie) – implicit, ajutorul de stat a fost redus, conform contractului.

 

Compania aeriană HiSky are în exploatare o flotă de cinci aeronave Airbus A320, cu care operează zboruri regulate din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău către destinații interne și internaționale, precum și zboruri în regim charter în parteneriat cu principalele agenții de turism din România. Începând cu sezonul de vară 2023, HiSky va începe operarea de curse pe distanțe lungi, fără escală, cu două aeronave noi Airbus A321neo LR care vor intra în flota companiei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here