FAPT – Contract de 6,6 milioane de lei pentru modernizarea unui corp al Primăriei Oncești

0
469

INVESTIȚIE A STATULUI. Compania Națională de Investiții a introdus în licitație publică un contract estimat la 6,6 milioane de lei (exact: 6.596.751,30 lei, sumă care include TVA), care vizează modernizarea și dotarea corpului B al Primăriei Oncești. Contractul prevede proiectare și execuție (presupune demolarea parțială și mansardarea corpului de clădire) și trebuie finalizat în 15 luni (sunt prevăzute 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția propriu-zisă).

 

Ofertele se primesc până în 3 aprilie 2023, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală de 80% și experiența profesională a unor experți-cheie 20%). Contractantul trebuie să ofere garanție timp de 3 ani.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here