INVESTIȚIE – Extinderea cu două noi hale a unei fabrici de furnire și panouri de lemn din Maramureș

1
3067

ECONOMIE – MARAMUREȘ. Firma RG Holz Company SRL din Vișeu de Sus extinde cu două noi unități, care totalizează 7.280 mp, hala de producție furnire și panouri de lemn localizată pe strada Cerbului nr. 5. Noile hale vor fi utilizate pentru depozitarea produselor finite. Operatorul economic și-a propus să finalizeze investiția în cel mult 3 luni de la obținerea autorizației de construire. În acest moment, proiectul se află în fază de pre-execuție, fiind introdus pe circuitul obținerii avizelor necesare demarării construirii propriu-zise.

 

Sereleul RG Holz Company, administrat de Călin Alexandru Coman și controlat scriptic de Vasile Coman (63 de ani – din postura de unic asociat), produce elemente lamelare stratificate și îmbinate – desfacerea producției era livrată prin firma MarWood International, însă în 2016 cele două firme au fuzionat prin absorbție. În 2021, societatea vișeauană a raportat o cifră de afaceri de peste 83 de milioane de lei și un profit net de 3,5 milioane de lei realizat cu 75 de angajați.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here