FAPT – A intrat în execuție Planul Urbanistic Zonal pentru construirea la Seini a unui Parc de Specializare Inteligentă

1
2273

PARC INDUSTRIAL SEINI. Administrația publică locală din orașul maramureșean Seini a semnat în această săptămână contractul de execuție/elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea unui Parc de Specializare Inteligentă.

 

Documentațiile trebuie finalizate în 9 luni, iar contractul a fost semnat la suma de 178.500 lei (sumă care include TVA) cu firma Aedilis Proiect SRL din Baia Mare, controlată de băimăreanul Florin Dan Floruț (53 de ani).

 

În 28 iulie 2023, administrația locală din Seini a contractat și studiul de fezabilitate aferent acestui obiectiv investițional, cu firma Tree SRL din Craiova, la suma de 214.099 lei (sumă care include TVA).

 

* Foto generică: @tribunainvatamantului.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here