FAPT – Prefectul liberal de Maramureş a obținut fondurile necesare consolidării de urgență a digului de pe malul stâng al râului Lăpuș, din zona Bozânta Mică

0
73

FONDURI FINANCIARE. Prefectul de Maramureș Rudolf Stauder (PNL) a obținut fondurile necesare pentru consolidarea în regim de urgență a digului de pe malul stâng al râului Lăpuș, în zona Bozânta Mică, afectat de accentuarea fenomenelor de eroziune.

 

Ca urmare a demersurilor sale și a lobby-ului făcut de parlamentarii maramureșeni Cristian Niculescu-Ţâgârlaş, Călin Bota și Florin Alexandru Alexe, Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, condus de ministrul liberal Mircea Fechet.

 

Astfel, Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureș are finanțare pentru a demara în regim de urgență lucrările de consolidare a digului, ce vor garanta siguranța cetățenilor care locuiesc în vecinătatea digului de la Bozânta Mică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here