FAPT – A fost introdus în licitație contractul de 30 de milioane de lei pentru modernizarea secțiilor chirurgicale din Spitalul Municipal Sighetu Marmației

1
591

SPITAL SIGHETU MARMAȚIEI. Compania Națională de Investiții (CNI) a introdus în licitație un contract estimat la cel mult 30 de milioane de lei (exact: 30.337.259,17 lei, sumă care include TVA) care vizează proiectare și execuție pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor chirurgicale din Spitalul Municipal Sighetu Marmației – această sumă inclue și circa 1,7 milioane de lei cu titlul de potențiale lucrări suplimentare identificate în faza de execuție și necuprinse în documentația de atribuire inițială.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 80%, iar experiența a 4 experți-cheie de 20%). Ofertele sunt așteptate până la 11 aprilie 2023, iar lucrările trebuie finalizate/recepționate în 2 ani (6 luni sunt alocate pentru proiectare și 18 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor), garanția care trebuie acordată de constructor fiind de 5 ani.

 

Spitalul din Sighetu Marmației este unul de tip pavilionar, dezvoltat începând din anul 1864 (când s-au construit primele pavilioane cu utilitatea sanatorii pentru bolnavii psihici) pe o suprafață de teren de 7,3 hectare, compus acum din 14 pavilioane unde funcționează 21 de secții medicale.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here