EXTINDERE – Pada Murre, brandul românesc exclusiv bărbătesc, vizează deschiderea unui magazin în Baia Mare

0
716

DEZVOLTARE. Cu o cifră de afaceri estimată în 2017 la 200.000 de euro, brandul Pada Murre din Oradea a anunțat că vizează extinderea prin noi magazine în Baia Mare, Bucureşti, Sibiu și Iaşi. Până acum, Pada Murre a reușit să își extindă rețeaua de magazine proprii inaugurând în medie câte două magazine pe an, suma investită într-un magazin fiind de 15.000-25.000 de euro, dar au existat cazuri în care investiția inițială a fost de 85.000 de euro.

 

Pada Murre este operat de societatea Terrapam și deține șapte magazine proprii (Oradea, București, Cluj-Napoca și Pitești), dar în 2016 a lansat un sistem de franciză – în care nu percepe taxă de franciză sau redevență lunară, punând, în schimb, francizatului alte condiții -, anunțând că își dorește extinderea în mai multe oraşe din ţară.

 

Prezent pe piata de profil din anul 2003, dar cu o experienţă de 20 de ani în domeniul confecţiilor pentru bărbaţi, Pada Murre a dezvoltat ca brand-uri proprii Pada Murre, Pablone, Consigliere, Blei Frei si Il Padrino și comercializează costume, cămăşi, pantaloni, butoni, paltoane, genţi, pantofi și parfumuri.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here