DEZVOLTARE – După o investiție de 55 de milioane de euro, compania maramureșeană Aramis Invest a finalizat un proiect de dezvoltare a capacităţilor de producţie şi de stocare

0
1192

PLAN. Liderul național al producătorilor de mobilă, compania maramureșeană Aramis Invest, a finalizat, după doi ani și o investiție care s-a cifrat la aproximativ 55 de milioane de euro, un proiect care a vizat dezvoltarea capacităţilor de producţie şi de stocare.

 

Aramis, care produce aproape exclusiv pentru piața externă (principalul client fiind Ikea), și-a previzionat pentru 2017 o cifră-record de afaceri, de peste 1 miliard de lei și este foarte aproape să o atingă, doar în primul trimestru al anului firma producând cu peste 20% mai mult decât în perioada similară a anului trecut, în valori financiare foarte aproape de 500 de milioane de lei.

 

Firma băimăreană este cel mai mare producător de mobilier tapiţat din țară, singurul producător de spume vâscoelastice din România şi printre cei mai importanți producători de spume poliuretanice din sud-estul continentului.

 

Aramis Invest este o afacere românească fondată în urmă cu 23 de ani, este deţinută de antreprenorii Vladimir Iacob şi Marius Şelescu și în acest moment este cel mai mare angajator din industria mobilei, depășind 4.500 de salariați, cu 400 mai mulți decât la finalul lui 2016 (an în care a angajat aproape 1.000 de persoane).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here