CONTRACT – Proiectul dezvoltării Parcului de Specializare Inteligentă din Giulești avansează: a fost semnat contractul prin care terenul va fi introdus în intravilianul comunei

0
138

PLAN URBANISTIC ZONAL – GIULEȘTI. Firma Parcuri Industriale Maramureș SA, creată de Consiliul Județean Maramureș pentru a gestiona înființarea și administrarea parcurilor industriale din județ, a contractat la 26 octombrie 2023 serviciul de elaborare a Plan Urbanistic Zonal (PUZ) necesar dezvoltării Parcului industrial din Giulești, prin  care va fi introdus în intravilanul localității terenul de 5,25 hectare pe care este prevăzută dezvoltarea obiectivului.

 

Elaborarea PUZ-ului aferent dezvoltării Parcului de Specializare Inteligentă din comuna maramureșeană Giulești a fost contractată cu firma Agorapolis SRL din Constanța, firmă care va realiza și SF-ul aferent acestui obiectiv. Contractul, care a fost semnat la valoarea de 166.600 lei (sumă care include TVA), prevede finalizarea PUZ-ului în 300 de zile de la emiterea ordinului administrativ de începere a serviciilor. Conform acestuia, firma trebuie să realizeze studii de fundamentare, analiza şi diagnosticul privind stadiul actual al zonei și propunerile preliminare (scenarii alternative şi propuneri privind Regulamentul General de Urbanism), să efectueze documentaţia necesară consultării populației și cea pentru obţinerea avizelor/acordurilor legale și să elaboreze PUZ-ul.

 

Parcul industrial inteligent din Giulești va fi înființat la marginea comunei maramureșene, pe un teren în suprafață de 5,25 hectare (trecut în 8 septembrie 2023 din domeniul public al județului în domeniul privat al județului), localizat între Fereşti şi Ocna Şugatag.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here