EXCLUSIV – O nouă investiție la cea mai mare firmă din județul Maramureș, Aramis Invest

1
10722

INVESTIȚIE ARAMIS INVEST BAIA MARE. Firma băimăreană Aramis Invest, cel mai mare producător și exportator român de mobilă și lideră în clasamentele județene ale celor mai mari cifre de afaceri și cei mai mulți angajați (și clasată pe locul 2 în topul județean al celor mai mari profituri nete), a inițiat o nouă investiție. De această dată nu este finanțată o extindere a capacităților de producție, ci o facilitate pentru numeroșii șoferi aflați în tranzit, respectiv o clădire destinată cazării șoferilor TIR-urilor care deservesc producătorul de mobilă din Baia Mare și o redimensionare semnificativă a parcării destinate transportatorilor auto.

 

Clădirea, care va fi localizată în cadrul platformei industriale deținută de Aramis Invest, lângă parcarea TIR-urilor (cu acces din strada Europa), și va fi construită pe un nivel, a fost proiectată cu o zonă de servire a mesei, o zonă de odihnă și igienizare. De asemenea, parcarea TIR-urilor va fi extinsă cu 159 de locuri, investiție justificată prin traficul de trasport auto de la Aramis, care a ajuns la o medie de 70-80 de TIR-uri pe zi.

 

Proiectul investițional este în faza de pre-execuție, având deja mai multe avize, certificate, notificări din partea instituțiilor de autorizare.

 

Firma Aramis Invest din Baia Mare, controlată de antreprenorii Vladimir Iacob (60%) și Marius Șelescu (40%), este cel mai mare furnizor de mobilier tapițat (canapele) și saltele al holdingului IKEA și prima (și deocamdată singura) firmă din economia Maramureșului care a depășit cifra de afaceri de 2 miliarde de lei.

 

* Foto: @Aramis Invest

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here