EXCLUSIV – O firmă din Top 10 industria mobilierului din Maramureș și-a cerut insolvența după ce a raportat cea mai mare cifră de afaceri din istoria sa

0
11939

DIFICULTATE ECONOMICĂ. O firmă din Top 10 industria mobilerului și articolelor aferente acestuia din Maramureș și-a cerut insolvența. Firma maramureșeană Ridorail România SRL, înregistrată în satul Buzești (com. Fărcașa), specializată în producția de galerii și accesorii din lemn pentru perdele (printr-o inovație tehnică produc un tip de galerie pentru perdele care poate fi instalată fără a da găuri în pereți sau tavan) a cerut să fie plasată de urgență sub protecția legii.

 

Firma este administrată de francezul  Jean Louis Muyard și o subsidiară a societății Ridorail SA (fondată în 1929, cu sediul la Estissac /Gran Este, în nord-estul Franței, și condusă de Thierry André Colmez – CEO și președinte CA).

 

În 2022, firma din Fărcașa, fondată în anul 2003, a raportat o cifră de afaceri de 18,6 milioane de lei (record în istoria economică a societății – și o creștere cu 5,79% față de anul precedent) și un profit net de circa 340.000 lei (al doilea cel mai semnificativ din istoria sa) realizat cu 120 de anagajați, dar și datorii cumulate de aproape 23,5 milioane de lei.

 

* Foto: @Ridorail Romania

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here