EXCLUSIV – Identitatea celui care va fi subprefect de Maramureș din partea PNL

0
4204
Rudolf Stauder

SURSE 2MNEWS. Bună ziua și bine v-am găsit la o nouă lecție de anticipare. Sigur, o anticipare din care a fost eliminat factorul inspirațional, fiind păstrat exclusiv factorul informațional credibil (surse 2mnews direct implicate decizional), tocmai pentru ca 2mnews să-și păstreze neîntinat procentajul de 100% credibilitate în privința faptelor pe care vi le anunță înainte ca acestea să se întâmple.

 

Astăzi, la numai o zi de la schimbarea prefectului de Maramureș (o altă informație anticipată corect de 2mnews, detalii AICI), vă anunțăm care va fi unul dintre cei doi noi subprefecți de Maramureș. După cum vedeți și din imaginea care ilustrează scrierea, nu vă ținem în suspans (pentru că tensiunile cauzează), și vă împărtășim identitatea viitorului subprefect PNL: Rudolf Stauder.

 

În acest fel, Maramureșul va avea primul subprefect metalist și tatuat din istoria administrativă a județului, fostul consilier județean Rudolf „Rudi” Stauder (peste câteva zile împlinește 41 de ani), originar din Seini, fiind și fostul solist vocal al formației thrash metal/hardcore Legion, în toată lunga perioadă a existenței acesteia (1994-2019).

 

Stauder (foto mic stânga) a devenit simpatic și-n prăfuita și letargica administrație a județului, atunci când l-a enervat pe concitadinul său, fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș, pesedistul Gabriel Valer Zetea (cu amendamentul că acesta este originar din fostul cătun Viile Apei, aparținător de orașul Seini), care l-a și numit „cel mai slab consilier județean din istoria noastră” și a spus că are un „comportament care nu va mai fi permis în plenul Consiliului Județean”, doar pentru că, din postură de opozant politic, îi critica deciziile de tătuk neocomunist.

 

De altfel, în acea perioadă Zetea a și publicat fotografii din tinerețea lui Stauder, cu tatuajele acestuia, pe scenele pe care a cântat. În replică, liberalul Stauder nu a publicat pozele cu Zetea în diferite ipostaze nu tocmai lăudabile, de la clubul Mystique din Baia Mare (pe care le deține și 2mnews, ca o piedică-n calea uitării), ci a spus public nu doar că nu este rușinat, ci că este mândru de faptul că a făcut parte dintr-o formație rock care a ajuns cunoscută nu doar în România și a publicat și el mai multe poze din perioada Legion.

 

Stauder este absolvent al Facultății de Științe – specializarea Economie (2003) și specializarea Management (2006) la Universitatea de Nord Baia Mare. Este căsătorit și are un copil (o fetiță). În perioada 2016-2020 a fost consilier județean.

În acest moment, subprefect al județului Maramureș, numită cu susținerea PNL, este Oana Mihaela Oşanu (47 de ani), care va renunța la funcție pentru cea de președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. În fine, să nu mai lungim vorba, că asta-i scriere nu elastic: Rudolf Stauder va fi noul subprefect al județului Maramureș desemnat de PNL (al doilea post de subprefect, înființat special în fiecare județ, pentru a mulțumi toate cele 3 partide de la guvernare, care au multe guri politice de hrănit, revenind UDMR, care a nominalizat-o pentru funcție pe Krizsanovszki Enikö-Erzsébet, aceasta și prefectul USR Vlad Duruș urmând să depună jurământul joi, 4 martie 2021, la ora 13.30, așa cum a ordonat premierul Cîțu).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here