ALEGERI LOCALE – De ce candidații Alianței USR PLUS?

0
93

ADVERTORIAL ELECTORAL. Alegerile locale 2020 se apropie cu pași rapizi. Peste doar câteva zile ne vom afla în fața urnei de vot, pentru a decide cine vor fi cei care ne vor reprezenta în administrația locală pentru următorii patru ani. După o campanie în care fiecare candidat s-a prezentat în fața cetățenilor, în care fiecare formațiune și-a exprimat viziunea, mai trebuie doar ca fiecare cetățean să își exprime opțiunea.

 

 

La aceste alegeri Alianța USR PLUS și-a dorit să pună mai presus de toate schimbarea, o schimbare înspre și pentru cetățean. Și totuși, când echipa este una foarte tânără, cu certitudine, mulți se vor întreba „De ce candidații Alianței USR PLUS?”.

 

 

Candidații pe care Alianța USR PLUS i-a propus pentru aceste alegeri sunt într-adevăr oameni tineri, dar în același timp pregătirea și expertiza lor este la un nivel foarte înalt. Sunt oameni dornici de schimbare, sunt cei care nu s-au dat bătuți niciodată, care au luptat mereu pentru o lume mai bună. Sunt cei care își doresc o politică curată.

 

 

Echipa USR PLUS și-a propus să aducă oameni noi în politică, nemânjiți de scandaluri. Aceștia sunt oamenii care nu se dedau la tertipurile cu care am fost obișnuiți. Echipele de candidați pentru fiecare localitate în parte și cei care doresc să reprezinte locuitorii Maramureșului la nivel județean au prezentat programe complexe de guvernare locală și județeană, menite să ducă înspre modernizare și dezvoltare economică. Sau mai bine spus, Alianța USR PLUS a venit în fața cetățenilor pentru a-i scăpa de varianta „răului cel mai mic” și a le oferi o alternativă viabilă.

 

 

Duminică, 27 septembrie, toți locuitorii Maramureșului sunt invitați la urne pentru că orice vot contează, pentru că un vot poate face diferența!

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) – filiala Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here