EXCLUSIV – Câștigătorul contractului de peste 14 milioane de lei, care vizează modernizarea a 18 kilometri de drumuri în cele 12 sate din Târgu Lăpuș

0
1370

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – TÂRGU LĂPUȘ. Firma Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA, subsidiara holdingului Strabag, va executa lucrarea de modernizare a 18,16 kilometri de drumuri și ulițe în cele 12 sate aparținătoare orașului Târgu Lăpuș (respectiv Boiereni, Borcut, Dămăcușeni, Dobricu Lăpușului, Dumbrava, Fântânele, Groape, Inău, Răzoare, Rogoz, Rohia și Stoiceni).

 

Firma clujeană a semnat contractul de execuție la valoarea de peste 14 milioane de lei (exact: 14.246.498,51 lei, sumele din articol includ TVA). Pentru a câștiga licitația (au fost două oferte conforme), ARL a sublicitat cu 15% estimarea maximă a Primăriei Târgu Lăpuș (16.881.112,39 lei) – contractul a fost atribuit pe criteriul Cel mai mic preț -, înregistrând ca subcontractor, cu 10% din valoarea lucrărilor (respectiv executarea lucrărilor de terasamente și podețe), firma locală Gricon SRL (controlată de frații Marius Florin Buda și Alina Nicoleta Pop).

 

Durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here