DEZVOLTĂRI IMOBILIARE – Complexul imobiliar de 9 milioane de lei din zona Vasile Lucaciu din Baia Mare a primit autorizația de construire: investiția poate demara

0
3622

IMOBILIARE – BAIA MARE. Complexul imobiliar de 9 milioane de lei din zona Vasile Lucaciu din Baia Mare, proiectat cu trei clădiri mixte, cu magazin, birouri și apartamente, a primit autorizația de construire, documentul final înaintea demarării efective a investiției.

 

Proiectul, localizat pe strada Vasile Lucaciu nr. 90 (peste drum de Pompieri / ISU Maramureș, lângă unul dintre magazinele de scule, echipamente, utilaje și unelte Motor Tools) și a cărui perioadă de implementare este de circa 3 ani, prevede edificarea a trei blocuri (două cu regim de înălțime P+3E retras și unul P+3E), care vor cuprinde un magazin, 5 birouri și 32 de apartamente cu câte două camere. Accesul auto se va face din strada Vasile Lucaciu, urmând să fie amenajate și 45 de locuri de parcare, iar investiția este estimată la o valoare totală de peste 9 milioane de lei.

Terenul vizat de acest proiect este deținut de fondatorii și proprietarii Grădiniței private Maya din Baia Mare, Halász Árpád și Raluca Rodica Terezia Corcalciuc.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here