EVENIMENT – Gala Liberală Maramureș 2023, un eveniment care premiază și să promovează în fiecare an maramureșenii implicați în comunitate

2
3121
Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș

GALA LIBERALĂ MARAMUREȘ 2023. Inițiativă a președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, Gala Liberală Maramureș 2023 a  adunat în Baia Mare peste 700 de oameni. Reprezentanți ai mediului de afaceri din Maramureș, medici, reprezentanți ai asociațiilor și organizațiilor non-profit care se implică activ în comunitate, dar și liberali din tot județul ce au răspuns pozitiv invitației de a participa la acest eveniment care reprezintă o celebrare a principiilor liberale într-un cadru festiv, scopul evenimentului fiind acela de a evidenția modul în care valorile liberale pot influența și contribui la dezvoltarea comunității maramureșene.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezentă conducerea centrală a PNL: președintele PNL – Nicolae Ciucă, vicepreședinta PNL – Alina Gorghiu, secretarul general PNL – Lucian Bode, președintele PNL Bihor – Ilie Bolojan, președintele PNL Cluj – Daniel Buda, președintele PNL Bistrița-Năsăud – Ioan Turc, personalități liberale din Regiunea de Nord-Vest și parlamentari liberali.

 

Gala Liberală a  avut două componente principale: premierea performanței, respectiv strângerea de fonduri pentru un caz social, și anume o bunică de 82 de ani care crește singură doi nepoți, după moartea mamei lor: Maria, în vârstă de 15 ani, o elevă cu rezultate școlare deosebite, și David, în vârstă de 13 ani, care suferă de o boală ce necesită supraveghere permanentă.

 

Ionel Bogdan, președintele administrației județene și lider PNL Maramureș, a mulțumit în cadrul Galei tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației și au fost prezenți pentru a-i celebra pe oamenii care, prin activitatea lor, pun umărul la dezvoltarea județului Maramureș.

 

În Maramureș avem locuri extraordinare, natură bogată, obiceiuri și tradiții, o moștenire culturală unică în lume, dar avem și oameni cu care ne mândrim. Oamenii sunt de fapt cea mai mare bogăție a județului Maramureș, iar în această seară îi premiem și ne exprimăm întreaga noastră apreciere și respectul pentru acești oameni, care și-au pus amprenta definitiv în comunitatea noastră, în dezvoltarea județului Maramureș. Pentru mine și pentru echipa Partidului Național Liberal este foarte important să susținem și să promovăm mediul de afaceri local, care are un impact major în susținerea și dezvoltarea economiei și sunt convins că împreună, prin parteneriat public-privat, putem pune umărul la schimbarea definitivă a județului nostru, a transmis Ionel Bogdan în cadrul Galei Liberale Maramureșene, care a avut loc vineri.

Au fost premiați oameni care și-au pus amprenta pozitivă pe dezvoltarea  Maramureșului, dar și organizații, proiecte ori companii care acționează în baza principiilor și valorilor liberale și contribuie la dezvoltarea județului.

 

Premiile oferite în cadrul acestei prime ediții a Galei Liberale Maramureș sunt:

• Premiul pentru cel mai mare exportator din România cu capital românesc: Aramis Group Baia Mare;

• Premiul pentru agricultură durabilă: Ferma Zootehnică;

• Premiul pentru excelență în educație: profesorul de matematică Andrei Bretan;

• Premiul pentru excelență în medicină: dr. Andrei Mureșan (medic șef ATI și cel care a acreditat Spitalul Județean de Urgență Dr. „Constantin Opriș” Baia Mare pentru prelevarea de organe) și dr. Lorand Barabas, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară, înființat în cadrul Spitalului Județean;

• Premiul pentru Inovație: Qwerty Key;

• Premiul pentru Sustenabilitate și Protejarea Mediului: WWF România;

• Premiul pentru promovare culturală: Asociația „ArtSpot”;

• Premiul pentru angajament civic: Asociația Autism Baia Mare;

• Premiul pentru implicarea tinerilor în comunitate: YMCA România;

• Premiul pentru tradiție și identitate culturală: „Teleleu din Maramureș”.

 

Succesul acestei prime ediții a Galei Liberale a arătat  forța și unitatea PNL Maramureș, o echipă puternică și motivată în a mobiliza comunitatea în sprijinul valorilor liberale și a dezvoltării Maramureșului pe baza acestor principii.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Valori liberale și povești de adormit mama lui Kake. Nici dracu nu vă mai votează. Sub AUR, acolo vă este locul. Duceți totul în derizoriu. Nu a uitat electoratul cum la alegeri s-au distribuit bilețele la intrare. Bilețele cu cine să votezi. Ce scoateți în față, Niculescu foame de bani, Bota inexistentul, Sudistul impus de la centru ? Sunteți avizi de bani publici. Atâta tot. Iohnnel Bostan o nulitate, un corigent. Nimic să nu rămână din voi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here