NOUA SESIUNE PARLAMENTARĂ – Senator USR Dan Ivan: Vom propune măsuri pentru reducerea taxelor pe muncă, doar cu măsurile corecte oprim creșterea prețurilor

0
143
Dan Ivan

REDUCEREA TAXELOR PE MUNCĂ. Totul se scumpește în fiecare zi: alimentele, facturile, ratele la bănci. În tot acest timp, PSD și PNL continuă să alimenteze inflația. Cu cât prețurile sunt mai mari, cu atât banii încasați de PSD și PNL din taxe sunt mai mulți. Mai mulți bani pentru privilegiile lor. Pentru pensii speciale și sinecurile de partid.

 

Alături de colegii mei din USR vom propune măsuri pentru reducerea taxelor pe muncă, astfel încât salariile să crească în mod real, pentru eliminarea pensiilor speciale ale politicienilor, pentru oprirea risipei din bani publici. Doar cu măsurile corecte putem opri creșterea de prețuri.

 

Senator Dan Ivan (USR Maramureș)ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here