EVENIMENT – Festivalul Interjudețean Hora la Prislop, ediția 51

0
1293

HORA LA PRISLOP 2023. În perioada 19-20 august 2023 voia bună va fi readusă în Pasul Prislop. Festivalul Interjudețean Hora la Prislop ajunge la cea de-a 51-a ediție și promite un program cu multe surprize.

 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, îi îndeamnă atât pe maramureșeni, cât și pe turiștii aflați în județ în această perioadă, să se alăture acestui eveniment cu tradiție: „Acest sfârșit de săptămână ne va aduce și anul acesta unul dintre cele mai frumoase festivaluri ale județului Maramureș, eveniment care evidențiază dragostea și prețuirea față de plaiurile noastre. Îi invit pe maramureșeni, suceveni, bistrițeni și pe toți cei care doresc să redescopere tradițiile și frumusețea acestor locuri la sărbătoarea noastră, care are deja o vechime de peste 50 de ani.”

 

În cadrul acestei ediții a evenimentului, participanții se pot bucura și de alte activități și experiențe inedite cum ar fi: târgul meșterilor populari din județele Maramureş, Suceava şi Bistriţa-Năsăud, degustare de preparate culinare tradiționale, târgul artizanilor și comercianților, taberele dacice cu ateliere demonstrative şi interactive: fierărit, țesut, olărit, gătit în vase – replici din lut, observaţii astronomice de noapte și de zi și alte activatăți recreativ – educative organizate cu sprijinul muzeelor și instituțiilor partenere.

 

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Orașului Borșa.

 

Cu drag și dor de sărbătoare,

V-așteptăm cu mic cu mare!

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here