SOLUȚIE – Deputatul Brian Cristian, despre propunerea înființării unei Direcții de investigare a infracțiunilor de mediu

0
108

CARAVANA DNA-UL PĂDURILOR. În cadrul caravanei DNA-ul Pădurilor, care a ajuns săptămâna aceasta și în Maramureș, USR Maramureș a organizat o masă rotundă cu reprezentanți ai instituțiilor de mediu din județ (Garda de Mediu Maramureș,  Agenția Națională pentru Arii Protejate, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Maramureș, Ocolul Silvic Baia Mare), experți, activiști și reprezentanți ai ONG-urilor de mediu.

 

Pe lângă inițiativa legislativă USR pentru înființarea unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu am dezbătut și alte probleme de mediu din Maramureș, de la tăierile ilegale de păduri, gestiunea deșeurilor sau ecologizarea corespunzătoare a minelor. Împreună, ne vom asigura că protejarea pădurilor noastre prețioase va rămâne o prioritate constantă, a precizat deputatul USR Brian Cristian.

La dezbatere au mai participat și parlamentari USR din Comisia pentru Mediu, Diana Buzoianu – vicepreședinta Comisiei, Adrian Giurgiu – deputat de Mureș, precum și aleși locali și județeni ai USR Maramureș.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here