DROGURI – Bărbat prins în flagrant în parcarea magazinului Auchan din Baia Mare în timp ce încerca să vândă pastile de ecstasy

0
661

ECSTASY. Un sălăjean în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant de către poliţiştii sătmăreni specializaţi în combaterea criminalităţii organizate în parcarea unui magazinului Auchan din Baia Mare în timp ce încerca să vândă 100 de pastile de ecstasy.

 

Bărbatul a fost arestat preventiv, în urma respectivei acţiuni desfășurate în Baia Mare pentru destructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Prețul cu care bărbatul vroia să vândă cele 100 de comprimate MDMA (ecstasy) era de 3.500 de lei. Conform polițiștilor sătmăreni, drogurile, aduse din Olanda, urmau să fie ulterior vândute în cluburi şi discoteci din Baia Mare și Satu Mare. Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, în urma unei sentințe a Tribunalului Bihor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here