EVENIMENT – Ediția din acest an a Turului României la ciclism va porni din Baia Mare, în 11 septembrie

2
1253

CICLISM. Ediția din acest an a Turului României la ciclism – care va aduna la start cicliști de top din  lume, conform precizărilor federației naționale de specialitate – va porni din Baia Mare, în 11 septembrie. Competiția a fost adăugată anul trecut, după cinci ani de absenţă, în calendarul internaţional și a urcat în ranking-ul UCI la cota 2.1

 

Turul României se va desfăşura între 11 şi 15 septembrie și va porni din Baia Mare, va ajunge la Cluj şi Braşov şi va avea în premieră istorică o urcare la Piatra Arsă la 1.950 metri. Finişul va avea loc pe traseul dintre Piaţa Victoriei şi Arcul de Triumf. În 2019, România va beneficia de patru concursuri UCI de categoria 2.1 (Turul Bihorului 7-9 iunie, Turul Sibiului 3-7 iulie, Turul Ţinutului Secuiesc 6-10 august, Turul României 11-15 septembrie).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Aceeași întrebare am vrut să pun și eu, având în vedere zonele frumoase din Maramureș ar fi foarte potrivit un tur ciclist în această zonă!

  2. Dacă există Turul Bihorului 7-9 iunie, Turul Sibiului 3-7 iulie, Turul Ţinutului Secuiesc 6-10 august, când va fi și Turul Maramureșului? Și raliul Maramureșului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here