DECIZIE – Băimăreanul care făcea trafic cu droguri primite prin pachet din Spania, arestat 30 de zile

0
717

DROGURI. Magistrații Tribunalului Maramureş au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, până la 10 aprilie 2019, a lui Z.C.I. (22 de ani), din Baia Mare, cercetat de DIICOT Maramureș pentru participație improprie la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi mare risc prin introducerea în ţară fără drept şi instigare la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi mare risc.

 

Conform rechizitoriului DIICOT, inculpatul l-a determinat pe T.E. (19 ani) din Baia Mare ca în schimbul sumei de 100 de lei şi a 50 de grame de cannabis să se deplaseze la sediul unei societăţi de transport pentru a ridica un colet expediat din Spania, care conținea 1.543 de grame de fragmente vegetale de cannabis şi 150 de pastile ecstasy. T.E. este cercetat sub control judiciar.

 

Cei doi au fost reținuți în urma unui flagrant delict, în 11 martie 2019, realizat de procurorii DIICOT Maramureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş. Z.C.I. a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here