CALIFICARE DRAMATICĂ – Minaur Baia Mare i-a eliminat pe sârbii de la Partizan Belgrad și s-a calificat în optimile de finală EHF European Cup

0
1189

CUPE EUROPENE. Sâmbătă, 4 decembrie, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, CS Minaur Baia Mare a învins, cu 28-23 (12-11), RK Partizan Belgrad (Serbia), obținând o calificare dramatică în optimile de finală ale EHF European Cup. În meciul tur, sârbii au câștigat, la Belgrad, cu 30-26. Calificarea băimărenilor a fost asigurată prin 2 goluri marcate în ultimele 2 minute de joc ale meciului arbitrat de brigada germană Ramesh şi Suresh Thiyagarajah.

 

Gazdele au controlat prima repriză, însă fără să reușească o distanțare mai mare de 3 goluri (3-0, 4-1, 11-8), însă după primele 30 de minute sârbii au redus avantajul la doar un gol (12-11). La jumătatea celei de-a doua reprize, Minaur a reușit să egaleze handicapul din tur: 21-17 (min. 45), dar sârbii n-au cedat și în ultimele 4 minute băimărenii conduceau cu 25-23 și erau eliminați din competiție.

 

În ultimele 4 minute, Ștefan Huta a reușit cele mai valoroase două goluri ale carierei, iar Tudor Buguleț a înscris și el pentru calificarea Minaurului: 28-23 (scor total: 54-53). Pentru Minaur au marcat: Kotrc (12 goluri), Vujic și Vujovic (câte 4 goluri), Buzle și Huta (câte 2 goluri), Cip, Buguleţ, Nagy și Căbuţ (câte 1 gol). De la învinși s-au remarcat Maksic și Ivanovic (câte 6 goluri), Zivkovic (4 goluri) și Kojadinovic (3 goluri).

 

* Foto: @ Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here