CORUPȚIE – Polițistul maramureșean Romeo Pretli de la Rutieră, trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată: acuzat că lua șpagă de la șoferi

1
3744

MITĂ ÎN TRAFIC. Agent șef de Poliție Romeo Paul Pretli de la Biroul Poliției Rutiere Baia Mare a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție, în urma unui dosar instrumentat de Serviciul Judeţean Anticorupţie Maramureş și procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Agentul șef Pretli a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată (3 acte materiale). Din urmărirea penală “au rezultat probe care fundamentează presupunerea rezonabilă că inculpatul, în calitate de polițist, a primit sume de bani în lei și valută de la trei persoane, în legătură cu neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, nedispunând în schimb sancționarea lor contravențională, în urma constatării comiterii unor abateri rutiere”.

 

Cauza în care a fost inculpat polițistul Pretli, documentată cu sprijinul de specialitate al ofițerilor de la Direcția Investigații – Serviciul Tehnic și Direcția Anchete – Centrul Operațional 3 Cluj Napoca a DGA, precum și al Serviciul de Operațiuni Speciale Maramureș, va fi judecată de magistrații Secţiei Penale a Tribunalului Maramureș, fiind înregistrată pe rol în 3 decembrie 2021.

 

* Foto generică: @alephnews

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here