VICTORIE – Minaur câștigă la Baia Mare cu Zalău și se apropie la 1 punct de locul 5

0
289

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Miercuri, 16 martie 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii naționale de handbal feminin, Minaur a învins la limită, cu 25-24 (14-12), HC Zalău și s-a apropiat de poziția a 5-a din clasament.

 

Meciul, arbitrat de cuplul Georgiana Doană (Ilfov) & Ana Maria Gociu (București), s-a disputat între echipele de pe locul 6 (Minaur) vs. locul 7 (Zalău). În pofida scorului final, meciul a fost condus mereu de echipa băimăreană, uneori și cu 7 goluri diferență (12-5, 14-7), excepție făcând ultimele 4 minute, când oaspetele au egalat (min. 56, 23-23), dar Minaur a reușit două goluri consecutive (prin Lavko, în min. 57 și 59) reducând posibilitatea unei suprize.

 

Pentru băimărence au înscris Fujita (8 goluri), Lavko (5 goluri), Cioca (4 goluri), Burlachenko și Severin (câte 2 goluri), Tănăsie, Petruș, Zych și Polocoșer (câte 1 gol) – de remarcat prestația portarului Cristina Enache, cu 10 parade salvatoare. De la HC Zalău s-au remarcat portarul Paula Teodorescu (11 parade salvatoare) și jucătoarele Mihart și Lazic (câte 6 goluri).

 

În urma victoriei, Minaur Baia Mare rămâne pe locul 6, dar se apropie la doar 1 punct de SCM Râmnicu Vâlcea (e drept, vâlcencele au un meci mai puțin disputat – ieri au fost învinse pe teren propriu, cu 23-24, de Măgura Cisnădie). Etapa viitoare, a 19-a, Minaur joacă sâmbătă, 19 martie, tot la Baia Mare, cu SCM Craiova (locul 9).

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here