ORGANIZARE – Entitățile care fac donații în sprijinul ucrainenilor sunt rugate să transmită lista produselor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, pentru ca viitoarele donații să poată fi orientate spre necesități neacoperite

0
234

SOLIDARITATE CU UCRAINA. În proiectul județean de asistență umanitară privind situația din Ucraina, Camera de Comerț și Industrie Maramureș face apel, în continuare, către companiile maramureșene de a sprijini și de a fi solidari cu Ucraina, țară care de peste 20 de zile se află sub asediul declanșat de Rusia.

 

Tocmai din cauza escaladării conflictului din Ucraina și a impactului devastator pe care l-a determinat starea de război, este important să se continue asistența umanitară pentru cetățenii ucraineni. Camera de Comerț și Industrie Maramureș recomandă mediului de afaceri ca, în măsura disponibilității, să se implice în acțiuni care vin în sprijinul copiilor și familiilor refugiate, a cetățenilor ucraineni și a militarilor care luptă pentru țara lor.

 

În vederea asigurării eficiente și unitare a asistenței umanitare adecvate pentru persoanele refugiate/intrate pe teritoriul României și pentru cetățenii și autoritățile publice de pe teritoriul Ucrainei, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, prin președintele Florentin Tuș, adresează rugămintea de a comunica pe adresa de e-mail [email protected] lista produselor pe care doriți să le donați. Informația este doar pentru a evidenția o trasabilitate a donațiilor și pentru a putea orienta alte apeluri spre alte necesități în cazul în care se va colecta o cantitate semnificativă dintr-o anumită categorie de produse.

 

* Foto: @Stoyan Nenov/Reuters

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here