TITLU MONDIAL – Perechea de dansatori Paul Rednic (Baia Mare) – Roxana Lucaciu (Timișoara), campioană mondială de tineret

0
568

DANS SPORTIV. Perechea de dansatori Paul Rednic (Baia Mare) – Roxana Lucaciu (Timișoara) a cucerit titlul de campioană mondială de tineret (Under 21) la dansuri standard, în competiția desfășurată în acest la Timișoara. Cei doi dansatori sunt legitimați la cluburile de dans sportiv Rus Team Baia Mare, respectiv Magnum Team Timișoara. Pe podiumul mondialelor de tineret, pe locul III a urcat o altă pereche din România, Tiberiu Stan – Daria Grigore.

 

Paul Rednic și Roxana Lucaciu dansează împreună din anul 2014 și au obținut până acum mai multe titluri internaționale, dintre care cele mai importante cele din 2016 de campioni europeni și campioni mondiali la Open Youth Standard. Acum, cei doi sunt campioni mondiali Under 21 Standard și se pregătesc pentru competițiile Open.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here