EGAL NEFOLOSITOR – Meciul conjudețenelor CSM Sighetu Marmației și Minaur Baia Mare din primul meci al returului s-a încheiat la egalitate: gazdele au egalat în prelungiri

0
242

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 28 octombrie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 10-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, CSM Sighetu Marmației a terminat la egalitate, cu 2-2 (0-2), cu CS Minaur Baia Mare. Partida, prima a returului sezonului regular, arbitrată de o brigadă din Cluj, cu Matei Șerban la centru, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 4 (Sighetu Marmației) și 10 (ultimul, Baia Mare).

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a început meciul cu următorul 11: Dombradi – Potcoavă, Simion (cpt.), Raul Gherman, Câmpan – Macrițchii, Urvanțev, Ștefănescu, Hoidigan – Maroșan, Lemac. Stadion cu circa 1.000 de spectatori, care sperau într-o victorie a echipei gazdă, atât prin prisma locurilor din serie, cât și a rezultatului din turul sezonuilui regular în care sighetenii s-au impus la Baia Mare cu 1-0, prin golul marcat de româno-portughezul Robertp Paul Pedro.

 

Cu gazdele pornite din postura de favorite, meciul s-a încheiat nefolositor pentru ambele echipe: 2-2, după ce băimărenii și-au adjudecat prima repriză, în care mijlocașul defensiv Valerii Macrițchii (27 de ani, originar din Republica Moldova, care are și cetățenie rusă) a înscris o dublă (în min. 4 și 31), iar gazdele a doua repriză, în care au alergat după egalare, fapt reușit abia în prelungirile partidei. Golurile sighetenilor au fost marcate în min. 66 și 90+4 de același jucător: Emmanuel Mensah. În min. 86 Dat (CSM Sighetu Marmației) a fost eliminat pentru cumul de cartonașe (a reușit contraperformanța de a fi sancționat cu cartonaș galben de două ori în 3 minute).

 

Iată rezultatele etapei:

* Sănătatea Cluj – Olimpia MCMXXI Satu Mare: 2-0 (1-0);

* SCM Zalău – Lotus Băile Felix: 4-1 (0-0);

* Minerul Ocna Dej – Victoria Carei: 0-1 (0-1);

* CSM Sighetu Marmaţiei – Minaur Baia Mare: 2-2 (0-2);

* Crişul Sântandrei – CSM Olimpia Satu Mare: 1-2 (1-1).

 

În urma rezultatului de egalitate, ambele echipe rămân pe același loc, sighetenii pe 4, iar băimărenii pe 10 (ultimul). În etapa următoare, a 11-a, CSM Sighetu Marmației joacă în deplasare, în 3 noiembrie, cu Minerul Ocna Dej (locul 7), iar Minaur Baia Mare joacă în 4 noiembrie, tot în deplasare, cu SC Olimpia Satu Mare (loc 9) – un derby al echipelor de loc direct retrogradabil.

 

* Foto arhivă: @CS Minaur Baia Mare (meciul tur din sezonul regular: Minaur – CSM Sighetu Marmației)

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here