RUGBY – Știința Baia Mare a încheiat turul campionatului pe locul 3

0
171

TUR. CSM Știința Baia Mare a încheiat turul SuperLigii pe locul 3, cu 22 de puncte (4 victorii și 3 înfrângeri), însă nu toate echipele și-au disputat totate cele șapte meciuri, parte dintre acestea fiind reprogramate – de pildă, Timișoara Saracens, care se află la 2 puncte în spatele echipei băimărene, are doar cinci partide disputate.

 

Băimărenii au încheiat turul cu cel mai mare număr de puncte înscrise, 263, și cea mai mare diferență + 144, dar și cu trei înfrângeri (cu Timișoara Saracens și CSM București – în deplasare – și cu Steaua – acasă). În ultima etapă, echipa băimăreană a surclasat, în deplasare, Dinamo, ultima clasată, cu 53-17.

 

Următoarea etapă este programată în 23 martie 2019, CSM Știința urmând să joace pe terenul celor de la ACS Tomitanii Constanța. În clasamentul celor mai buni marcatori, Taliauli Sikuea (Știința) este pe locul 5 cu 35 de puncte – lider este Ionel Melinte (Steaua) cu 59 de puncte (în top 10  marcatori, mai figurează doi componenți ai Științei Baia Mare, pe locurile 6 și 7, Ratu Taniela Rawaqua Maravunawasawasa cu 33 de puncte și Alexandru Bucur cu 30 de puncte).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here