VOLEI – Știința Explorări a anunțat primii 4 jucători care și-au prelungit contractul cu echipa băimăreană

0
162

PREGĂTIREA SEZONULUI VIITOR. Știința Explorări Baia Mare, clasată pe locul 7 în Liga națională în ultimele două sezoane, a anunțat deja primii patru sportivi care și-au încheiat contractele cu clubul, dar au semnat prelungirea pentru încă două sezoane.

 

Aceștia sunt extrema Sorin Dragomir (29 de ani – joacă la Explorări din 2018), centrul Dan Silvășan-Pașca (22 de ani – joacă la Explorări din 2020), ridicătorul Eduard Catrina (24 de ani – joacă la Explorări din 2020) și trăgătorul universal Marius Valentin Cheagă (28 de ani – joacă la Explorări din 2020).

 

* Foto: @Baia Mare Urban Sports via Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here