ÎNFRÂNGERE PREVIZIBILĂ – Știința Baia Mare pierde și al treilea meci din acest debut de campionat, la Craiova, în minim de seturi, și coboară pe locul 9

0
115

LIGA I – VOLEI MASCULIN. Sâmbătă, 28 octombrie 2023, în Sala Polivalentă Craiova, în meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii I (Divzia A1) de volei masculin, SCMU Craiova a câștigat, cu 3-0 (25-18, 25-23, 25-19), partida cu CS Știința Explorări Baia Mare. Meciul, arbitrat de cuplul Mihai Coman (principal) & Florin Dragomir (secund), a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 5 (Craiova) și 8 (Baia Mare). Circa 100 de spectatori în Polivalenta din Craiova.

 

Gazdele și-au respectat statutul de favoriți, câștigând în minim de seturi. Însă în pofida aparențelor, băimărenii au oferit o replică bună puternicei echipe craiovene, care posedă trăgători de excepție, reușind de fiecare să fie aproape de adevrsar până la jumătățile seturilor, iar în setul al doilea să conducă chiar până spre final (20-21).

 

Meciul, care s-a încheiat în o oră și 24 de minute, a fost decis, în principal, prin atacurile decisive și greșelile adversarului. Iată satistica principalilor parametri tehnici (Craiova vs. Baia Mare): atacuri decisive 37-29, ași (puncte direct din seviciu) 3-3, blocaje decisive 10-9, puncte din greșeala adversarului 25-19.

 

Pentru Explorări au punctat: Ramierez Pita (15 puncte), Cheagă (8 puncte), Bălai (6 puncte), David (5 puncte), Silvășan-Pașca (4 puncte), Da Silva Santos (2 puncte), Catrina (1 punct). De la învingători s-au remarcat Jimenez Scull (13 puncte), Cuk și Tarța (câte 9 puncte), Krstic și Călin (câte 6 puncte).

 

În urma înfrângerii, băimărenii coboară pe locul 9 (din 12) în clasamentul Ligii I. În etapa a 4-a, Explorări joacă la Baia Mare cu Unirea Dej (locul 8), un meci care ar trebui să se încheie cu prima victorie din actuala ediție de campionat.

 

* Foto: @SCMU Craiova

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here