EFECTELE PANDEMIEI – Eximtur, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de turism, şi-a închis agenția din Baia Mare

0
718

TURISM. În perioada crizei pandemice, Eximtur, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa agenţiilor de turism, şi-a închis 8 din cele 22 de puncte de lucru, printre care și cel din Baia Mare. Conform Ministerului Economiei, în perioada pandemiei (aprilie-iulie) au fost radiate la cererea operatorilor 38 de agenții de turism sau puncte de lucru ale acestora, ca urmare a scăderii vânzărilor cu peste 90% din timpul stării de urgență (estimare a jucătorilor din piața turismului).

 

Agenție Eximtur din Baia Mare (înregistrată ca punct de lucru) a fost deschisă în decembrie 2018 pe Bulevardul Traian nr. 5, aceasta fiind radiată la cererea operatorului (la sfârșitul lunii aprilie 2020).

 

Conform Eximtur, controlată de președintele Lucia Nora Morariu, acum rețeaua este formată din 15 de agenții de călătorie, 9 agenții proprii și 6 agenții francizate, toate acestea fiind localizate în 11 orașe din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Suceava, Constanța, Iași, Mediaș, Alba Iulia, Hunedoara și Reșița).

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here