DIN VIAȚA ORAȘULUI – Târgul „Bun de Maramureș” începe în 13 august, la Muzeul Satului din Baia Mare

0
589

EVENIMENT. Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, Asociația „Bun de Maramureș” și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vă invită la a VI-a ediție a Târgului „Bun de Maramureș”, de Sfântă Mărie.

 

Ca de fiecare dată, gazdă primitoare va fi Muzeul Satului din Baia Mare, iar evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 august 2021. La acest târg vor participa meșteri populari și producători tradiționali din întreg județul Maramureș.

 

În această perioadă sunteți invitați cu mic, cu mare la atelierele dedicate copiilor, precum și la un concert de pricesne susținut de artiștii Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, care va avea loc în 15 august 2021, începând cu ora 15.00.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here