VÂNĂTOARE DE PEISAJE – Foto Safari Urban, proiectul expozițional-participativ al Muzeului Judeţean de Artă, continuă până în noiembrie

0
106

PROIECT. Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» continuă provocarea lansată în această vară de a alege, din expozițiile Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», lucrări care înfățișează diverse ipostaze ale orașului nostru și să caute „echivalentul urban contemporan”. Fotografiile „vânătorilor de peisaje citadine” sunt așteptate până vineri, 15 noiembrie.

 

Cei care doresc să participe la expoziția noastră pot transmite materialele pe adresa de e-mail [email protected], pe pagina de Facebook (@MJACAMB) sau pot să o aducă, tot în format electronic, la sediul muzeului, pe str. 1 Mai, nr.8. Fotografiile și lucrările care le-au inspirat vor fi expuse la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», iar prezentarea publică este programată pentru mijlocul lunii decembrie.

 

Proiectul expozițional participativ Foto Safari Urban este o continuare a instalației „Centrul Artistic Baia Mare. Expoziție atemporală urbană” organizate în cadrul evenimentului Street Delivery, din 30 iunie, în Parcul Scriitorilor (Cinema Dacia) din Baia Mare.

 

Acesta are ca fundamentare conceptele programului de muzeografie OF/BY/FOR ALL, dezvoltat de specialistul american Nina Simon în cadrul Muzeului de Artă și Istorie Santa Cruz din California și preluate de responsabilul marketing al muzeului în cadrul mobilității efectuate în SUA în noiembrie 2018 (organizate de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, cofinanțate de AFCN). Mai multe detalii despre acesta găsiți pe blogul muzeului, la adresa https://muzeuldeartabaiamare.wordpress.com.

 

drd. Oana ENĂȘEL, Referent de specialitate – marketing, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here