CONFRUNTAREA – Campioana en-titre CSM Știința Baia Mare își reîncepe aventura în Cupa României cu derby-ul cu SCM Timișoara

0
234

CUPA ROMÂNIEI. Sâmbătă, 14 august 2021, la Timișoara, campioana en-titre CSM Știința Baia Mare își reîncepe aventura în Cupa României, jucând derby-ul cu SCM Timișoara, meci care contează pentru Grupa A de calificare în semi-finale. În clasamentul grupei, CSM Ştiinţa Baia Mare ocupă locul 1, cu 10 puncte din 2 meciuri, urmată de CS SCM Timişoara cu 10 puncte din 3 meciuri şi CS Universitatea Cluj cu 0 puncte din 3 meciuri.

 

În cel mai recent meci disputat în grupă, la debutul în cea de-a doua parte a sezonului, la Cluj-Napoca, SCM Timişoara a învins CS ”U” Cluj cu 48-7 (22-0), bănăţenii marcând 7 eseuri (au obţinut şi punctul bonus ofensiv).

 

În meciul tur din grupă băimărenii au câștigat meciul cu SCM Timișoara, categoric, pe teren propriu, cu 40-10, însă cel mai recent meci dintre cele două echipe a avut loc în 5 iunie, în campionat, pe stadionul ”Gheorghe Răşcanu” din Timișoara, când SCM Timișoara s-a impus cu 28-25 (15-8), deși băimărenii au marcat mai multe eseuri decât echipa bănățeană (3-4) și conduceau în ultimele 10 minute cu 18-25.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here