DIN PUȘCULIȚA PUBLICĂ – 900.000 de lei pentru documentațiile de reabilitare a două muzee din Baia Mare

0
462

CONTRACTE SEMNATE. La jumătatea acestei luni, administrația județeană, controlată de Ionel Bogdan, a semnat un contract cu sereleul Impact Proiect Studio, în valoare de 690.200 lei (sumă care conține TVA și care este echivalentă cu circa 140.000 euro), pentru elaborarea DALI necesară depunerii solicitării de finanțare din fonduri nerambursabile pentru reabilitarea Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie din Baia Mare.

 

Executantul contractului, care a fost unic ofertant, a licitat cu 19.000 lei sub valoarea maximă estimată de Consiliul Județean Maramureș. Sereleul este înregistrat în Baia Mare, a fost înființat în urmă cu 3 ani de inginerul Gheorghe Boroș (unic asociat) și în 2020 a raportat o cifră de afaceri de 336.500 lei și un profit net de 141.000 lei obținut cu 5 angajați.

 

Cu circa o lună înaintea semnării acestui contract, Boroș a semnat un alt contract similar cu CJ Maramureș, în valoare de 214.200 lei (sumă care cuprinde TVA), privind elaborarea documentațiilor tehnico-economice, avize/acorduri pentru Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, la fel, instituție muzeală din subordinea administrației județene.

 

Doar cele două contracte vor aduce firmei peste 900.000 lei și o creștere semnificativă (de circa 3 ori) a cifrei de afaceri a firmei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here