CONFRUNTARE – Primarul suspendat Cătălin Cherecheş şi denunţătorul Cristian Şpan, faţă-n faţă

0
1575
Cătălin Cherecheș și Cristian Șpan

MITĂ. Astăzi, de la ora 10, la Tribunalul Cluj, are loc o nouă înfăţişare în dosarul „Mită la Primărie”, în care primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este inculpat pentru infracţiunea penală de luare de mită.

 

La ultima înfăţişare, afost audiat denunţătorul Cristian Şpan, iar acum acesta va răspunde întrebărilor adresate de avocaţii inculpatului.

 

Cherecheş este trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant având asupra lui o sumă de bani remisă de Cristian Şpan. Arestat şi trimis în judecată, Cherecheş a câştigat un nou mandat de primar, a fost adus din penitenciar să depună jurământul după care a fost, conform legii, suspendat. Acum este eliberat sub control judiciar.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here