DIFICULTATE ECONOMICĂ – O firmă maramureșeană cu cifră de afaceri de peste 1 milion de euro și 124 de angajați și-a cerut insolvența

0
8391

INSOLVENȚĂ. Producătorul de aparate de control și distribuție a electricității Working Technology, înregistrată în orașul maramureșean Ulmeni și controlată de Cristian George Covaciu (din postura de asociat unic din februarie 2022 – mai deține participații în firmele Klem Energomineral din Baia Mare, Ecopulse Smart Homes din Ulmeni  și Obiectiv Invest din Ulmeni) și-a cerut insolvența. Cererea de protecție economică a fost înregistrată în 25 ianuarie 2024 și va fi soluționată de magistratul desemnat al Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureș.

 

Firma Working Technology din Ulmeni, care are 4 puncte de lucru în județele Sălaj (la Ileanda, Bizușa Băii și Năpradea) și Satu Mare (la Bogdand), a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5,14 milioane de lei (în creștere cu 14,60% față de anu precedent) și cu un profit net de doar 105.022 lei (în scădere cu 64,16%), indicatori realizați cu 124 de angajați, dar și cu datorii de 2,08 milioane de lei (în creștere cu 87,64%).

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here