DIFICULTATE ECONOMICĂ – Firma care administrează fast-food-urile Evolution, cu două restaurante în Baia Mare, și-a cerut insolvența

1
4038

CERERE DE INTRARE ÎN INSOLVENȚĂ. Firma Fast Food Evolution SRL din Baia Mare, care administrează restaurantele Evo din Centru Vechi (de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2) și fosta Pizza H (de pe B-dul Regele Mihai I nr. 6, deschis în 6 aprilie 2022), a înregistrat în instanță cererea de intrare sub protecția legii insolvenței.

 

Solicitarea, înregistrată joi, 19 octombrie 2023, vine la mai puțin de 3 săptămâni de la anunțul conducerii privind închiderea temporară, din 1 octombrie, pentru executarea unor lucrări de renovare.

 

Cererea de insolvență va fi soluționată de magistratul desemnat al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureș, în regim de urgenţă (în termen de 10 zile), în camera de consiliu.

 

Sereleul Fast Food Evolution, deținut de Gabriel Ovidiu Șleam și Monica Mureșan (asociați în părți egale), a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei și un profit net de aproape 318.000 lei, realizat cu 8 angajați, dar și cu datorii de 286.510 lei.

* Foto: @Fast Food Revolution

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua,
    Când mai puneți articole de acest gen, va rog frumos, sa va documentați pana la capăt. În acest moment este doar un acționar la acea companie. Va rog sa va cereți scuze public în legătură cu aceasta. Aștept un articol dedicat scuzelor dumneavoastră.
    Cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here