DESPRE DECIZIE – Senator Dan Ivan: Cu cine va alege PNL sa facă majoritate?

0
414

SPRE CE NE ÎNDREPTĂM. USR și PSD sunt două partide cu abordări extrem de diferite în ceea ce privește guvernarea. Două partide care au dus bătălii pentru concepte atât de opuse încât le putem numi paradoxale unul față de celălalt. USR a gândit și implementat timp de câteva luni obiective din programul de guvernare, program care are ca principal scop implementarea reformei în România.

 

„Programul de guvernare prezentat de partidul pe care îl reprezint vizează toate domeniile care ar avea o influență pozitivă pe termen lung în reformarea societății, cu toate uneltele pe care le avem la dispoziție. Dezvoltare sustenabilă, investiții, stimulare și dezvoltare, eficientizarea cheltuielilor statului și combaterea sărăciei, creșterea transparenței și predictibilității în domeniul fiscal, digitalizarea și simplificarea interacțiunii dintre instituții și cetateni, sunt doar câteva obiective pe care le consider prioritare.

 

Noi nu credem în pensiile speciale și am susținut temeinic lupta pentru eliminarea lor și alături de ele și desființarea SIIJ și, de asemenea, vrem să eliminăm taxele de pe salariul minim brut. Față de PSD care vrea control asupra justiției, care susține pensiile speciale, care se gândește doar să mărească pensiile și salariul minim brut pe economie, fără să ia în calcul taxele care se vor mări și ele, iar românii vor beneficia doar de niște simulari de măriri”, a precizat Dan Ivan, senator USR Maramureș.

 

De 30 de ani, România nu a făcut decât sa decadă din ce în ce mai rău, iar acum, când suntem campioni la eșecul gestionarii pandemiei de SarsCov2, această țară are cu atât mai mare nevoie de o reformă. USR transmite prin toate mijloacele că vrea transparență, vrea evoluție, vrea lucrări corecte și gesturi concrete, iar așteptările unei bune colaborari cu PNL par ireale.

 

Biroul de presă al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here