DESEMNARE – Un sighetean, secretar general adjunct în Guvernul României

1
1701
Zahoranszki István

UDMR. Sigheteanul Zahoranszki István (44 ani), consilier superior la Direcția de Asistență Socială Sighetu Marmației, a fost desemnat politic (de UDMR) pentru a ocupa funcția de secretar general adjunct în Guvernul României.

 

Zahoranszki István este absolvent al Facultății de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi lucrează din februarie 2004 în administraţia publică din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei (inițial la Direcția de Taxe și Impozite, apoi ca administrator de rețea la Oficiul de Calcul și acum la Dirtecția de Asistență Socială).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here