SUPLEANT ADMIS – Un nou consilier județean, frate de primar, va intra în forul administrativ al Maramureșului

0
4902
Andrei Miculaiciuc

CONSILIER JUDEȚEAN. Andrei Miculaiciuc din Repedea (PPU-sl) va fi noul consilier județean care îi ia locul defunctului consilier județean Dionisie Coteț-Tămaș (PSD – din Șomcuta Mare). Miculaiciuc (36 de ani) este fratele primarului PSD din Repedea, Ioan Miculaiciuc, și a fost pe locul 16 pe lista pentru Consiliul Județean Maramureș a Coaliției pentru Maramureș la alegerile din 2020, fiind în acest moment primul disponibil de pe lista de supleanți.

 

Mai mult, în 8 septembrie 2021, Tribunalul Maramureș a admis validarea mandatului său de consilier județean. Miculaiciuc este președintele filialei Repedea a PPU-sl (susține Ioan Cheudan, consilier județean PPU-sl) și deține firma de exploatare forestieră Bib Explo Tur SRL – mai nou specializată și pe construcția de drumuri (de dată recentă și-a făcut și stație de betoane, pe strada Lujana în Repedea) -, care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 3,46 milioane de lei și a raportat un profit net de peste o jumătate de milion de lei, realizat cu 13 angajați.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here