O NOUĂ MIRUIRE – Noul inginer șef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Maramureș este liderul de sindicat, biologul pasionat de poezie Andrei Terec

1
4420

NUMIRE. Noul inginer șef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Maramureș este biologul și liderul de sindicat Andrei Bogdan Terec. Numirea s-a făcut înaintea Revelionului (mai exact în 29 decembrie 2020), pe tăcute, așa cum se face în instituțiile statului român atunci când totul este în regulă. Scrie poezii. Și susține că e “un clepsidric romantic al vieții”. Deci are toate calitățile necesare pentru a conduce tehnic instituția care gestionează apele din județ.

 

Și funcția de inginer șef, ca și funcția de director al SGA Maramureș sunt folosite în ping-pongul politic autohton. De exemplu, în ultimii 2 ani, SGA Maramureș a avut 3 ingineri șefi (Petrică Stelian Ivașcu, Aurel Chendeș și Andrei Bogdan Terec) și 2 directori (Ciprian Cosmin Codreanu și Andrei Dan Enache, ambii numiți politic și ilegal – primul de PSD, al doilea, cel actual, de PNL,  fiind prim-vicepreședinte TNL Maramureș -, din exteriorul instituției și fără calificarea, experiența, sau vechimea prevăzută de lege).

 

SGA Maramureș este una dintre cele 5 subunități teritoriale de gospodarire a apelor (aferente județelor Maramureș, Cluj, Bistrița Năsăud, Satu Mare și Sălaj) din Administrația Bazinală de Apă (ABA) Someș-Tisa (unitate bazinală din subordinea Administrației Naționale “Apele Române”).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here