SPECTACOL – Miercuri, la Teatrul Municipal Baia Mare: “Nevrozele sexuale ale părinților noștri”

0
345

TEATRU. Miercuri, 3 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul “Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, de Lukas Bärfuss, în regia artistică a lui Tudor Dreve. Spectacolul, care are durata de 80 de minute, se joacă cu publicul în sală, prețul biletului fiind 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

“Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații”, scrie în cronica de spectacol Ana Liliana Ilea, secretar literar al teatrului băimărean.

 

* Foto: Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here