MESAJ DE CRĂCIUN – Ionel Bogdan (PNL Maramureș): Bucuria deplină a Crăciunului să fie prezentă în casa și sufletul dumneavoastră

0
717
Ionel Bogdan

URARE. Crăciunul este despre bucuria deplină a nașterii Domnului, acea perioadă din an în care lumea e cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă, fericire, recunoștință, mulțumire și bucuria de a dărui.

 

Tradițiile și obiceiurile păstrate cu sfințenie la noi în Maramureș ne unesc familiile, an de an, în jurul meselor festive și al brazilor împodobiți. Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă binecuvântări și multe împliniri pentru anul care vine.

 

Sărbători luminate și un An Nou fericit!

 

 

Ionel BOGDAN, Președinte PNL Maramureș, Secretar de stat Cancelaria Prim-MinistruluiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here