DECIZIE – USR cere retragerea atribuțiilor de primar ale lui Doru Dăncuș

1
1476

RETRAGEREA ATRIBUȚIILOR. Consilierii locali USR Baia Mare vor cere astăzi, în ședința programată de la ora 10.00, în sala Europa, înlocuirea viceprimarului cu atribuții de primar, Doru Dăncuș. Motivul e dat de faptul că, de la preluarea acestei funcții, Doru Dăncuș nu face decât să continue politicile publice falimentare ale fostei administrații accentuând ineficiența instituțională, lipsa de transparență și viziune.

 

Brian Cristian, candidatul comun USR – PMP la Primăria municipiului Baia Mare: „Sprijin demersul colegilor mei din USR Baia Mare. Este timpul să le redăm cetățenilor încrederea în instituția Primăriei. La momentul actual, orașul în care trăim e precum o mașină cu rezervorul spart. Administrația locală pierde pe bandă rulantă fonduri europene și finanțări, datoriile se acumulează în fiecare zi, asta în timp ce taxele au fost crescute din pix fără justificare. Mai mult, practica contractele exorbitante date cu dedicație continuă, nelăsând loc din bugetul local pentru investiții și dezvoltarea municipiului Baia Mare. Băimărenii merită să aibă la conducerea orașului o persoană care ca scop bunăstarea comunității și nu a buzunarului propriu ori al apropiaților”.

 

Radu Trufan, președinte USR Maramureș: „Prezența la conducerea Primăriei Baia Mare a unui viceprimar care nu face altceva decât să măture prin piețe, să își crească notorietate de fiecare dată când se face curățenie în oraș pozând în omul care verifică tot ce se întâmplă în municipiul reședință de județ nu face altceva decât să ne certifice faptul că avem nevoie de o altă persoană în această funcție. Pentru a ne dezvolta avem nevoie de proiecte majore de infrastructură, de atragerea fondurilor europene, de încurajarea investitorilor, de o viziune total nouă a administrației locale”.

 

Dată fiind situația, consilierii locali USR Baia Mare cer atribuirea acestei funcții unei persoane fără probleme penale, respectiv celuilalt viceprimar, Zsolt Istvan Pap.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here